אמנות עשיית הבשר על-האש בסיכון: כן, גם המנגל מסרטן

ככל שהולך ומצטבר המידע על הסיכונים שבעשיית בשר על האש, הולך ונוצר אצלי הרושם שקיומן של אלטרנטיבות קולינריות בריאות יותר, טעימות לא-פחות, שכרוכות בעבודה פחותה, בשילוב עם העובדה שרוב הטכניקות שימזערו את הסיכון לסרטן מעשיית בשר-על האש, יפיקו תוצרים איכותיים פחות, עתידים להביא את הכורת על המסורת הישראלית הזו.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הטרייד הכי חשוב השנה בNBA

למה לא לובשים את הטלאי הצהוב בישראל ביום השואה ?

לברון ג'יימס שבר את שיא סךהנקודות בקריירה לשחקן NBA והוא חושב שזה אומר שהוא הגדול ביותר